Luistercursus Spaans

Een goede manier om de Spaanse taal onder de knie te krijgen, is door een luistercursus Spaans te volgen. Bij een luistercursus Spaans maak je niet of nauwelijks gebruik van boeken om de taal te leren, maar kom je al luisterend in aanraking met de taal. Door regelmatig naar Spaanse woorden, zinnen en hele verhalen te luisteren, ga je vanzelf beter Spaans spreken.

De voordelen van een luistercursus Spaans

Het volgen van een luistercursus Spaans heeft enkele voordelen. Het eerste voordeel van het volgen van een luistercursus, is dat je de cursus altijd en overal kunt volgen. Je kunt de cursus volgen als je in de trein zit, als je in de file staat, als je even niets te doen hebt op je werk of als je thuis op de bank zit. Je zet je koptelefoon op, zet de cd of mp3-opnamen aan en je kunt aan de slag.

Een ander voordeel van het volgen van een luistercursus om Spaans te leren, is dat je hier sneller van leert dan je denkt. Zeker als je vaak naar de opnames luistert en jezelf veel in aanraking brengt met de vreemde taal, leer je snel van een luistercursus. Herhaal je de woorden en zinnen van de opnames vaak, dan spreek je in een mum van tijd een goed woordje Spaans.

Tot slot hoef je niet naar school om een luistercursus Spaans te volgen. Heb je echt geen tijd om in het klaslokaal te gaan zitten of heb je hier gewoon geen zin in? Dan is dit ook niet nodig als je een luistercursus volgt. Zeker voor mensen met een druk leven, is dit een voordeel.

Een luistercursus Spaans: voor wie?

Je volgt een luistercursus om de Spaanse taal te kunnen spreken. Zeker als je geen boeken bij de cursus gebruikt en niet ziet hoe woorden geschreven zijn, heb je geen idee hoe de Spaanse taal geschreven wordt. Met een luistercursus leer je hoe je Spaans moet spreken en moet verstaan, maar niet hoe je de taal moet lezen en schrijven. Dit maakt de cursus voornamelijk interessant voor mensen die Spaans moeten spreken (bijvoorbeeld voor hun werk), maar de taal niet hoeven te lezen of schrijven.

De luistercursus Spaans wordt aangeboden voor beginners, maar ook voor gevorderden. Je kunt de cursus volgen als je totaal nog geen Spaans spreekt, maar ook als je de taal al wel een beetje spreekt en je niveau wat omhoog wil brengen.

Luistercursus Spaans aanschaffen

Onderstaande luistercursussen kun je heel makkelijk en snel online zelf aanschaffen:
>> Prisma luistercursus Spaans
>> Spaans voor Dummies + CD-rom

>> Taal onderweg Spaans