Spaans voor beginners

Er zijn online veel aanbieders van een cursus Spaans voor beginners. Er zijn zoveel aanbieders dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Bovendien zijn er veel verschillen tussen de cursussen Spaans voor beginners. Zo is de ene cursus bijvoorbeeld veel goedkoper dan de andere. En de ene cursus biedt leuke cadeaus aan en een andere aanbieder weer niet.

Belangrijk is in ieder geval dat je bij het vergelijken van cursussen Spaans voor beginners appels met appels vergelijkt, anders maak je geen goed vergelijk en kies je op basis van bijvoorbeeld de prijs voor de verkeerde cursus. Om je te helpen bij de keuze van de juiste cursus Spaans voor beginners hebben wij een actueel aanbod van de beste aanbieders van cursussen Spaans voor beginners op een rijtje gezet. Bij alle onderstaande cursussen (behalve bij Studieplan) word je online begeleid door een docent.

Tip: Kijk goed naar alle aspecten van de cursus. Soms is een cursus duurder, maar heb je wel meer studie-uren. Kijk ook goed naar de mogelijkheden om het offieciële DELE diploma te behalen. Is dit van belang voor jou? Kies dan voor een Spaanse cursus die garandeert dat je op DELE examen kunt.

Vergelijk cursus Spaans voor beginners

AanbiederStudieduur in urenExamenKosten (incl. inschrijfgeld)NiveauExtra's
NHA192 uur€ 125 (NHA Diploma)
€ 223A2/B1
GRATIS Cadeaubon Bol.com
LOI270 uur€ 135 (DELE B1)€ 357,10B1Tijdschriftenbon t.w.v. € 50
NTI208 uur€ 99 (NTI Diploma)€ 290Geen niveau omschrevenCadeau naar keuze
Laudius140 uur€ 69,90 (Laudius Diploma)€ 74,90A2Geen
Thuiscursus (NHBO)140 uur€ 0 (NHBO Diploma)€ 279A1Geen

Uitleg tabel vergelijk Spaans voor beginners

Om de cursussen Spaans voor beginners goed te kunnen vergelijken, leggen we hieronder de tabel wat verder uit. Je ziet bijvoorbeeld dat Laudius de goedkoopste cursus Spaans voor beginners heeft, echter staat hier ook maar 140 studie-uren tegenover. LOI en Studieplan zijn duurder, maar daar heb je wel bijna dubbel zoveel studie-uren. En dat is eigenlijk ook wel logisch. Want als je goed kijkt dan zie je dat Laudius opleidt tot niveau A2. Dat is een niveau lager dan LOI of Studieplan. Bij deze is je taalniveau na de cursus beter en je kunt zelfs op voor je officiele DELE examen. NHA zit er een beetje tussenin, zowel wat betreft kosten, studieduur en eindniveau.

En dan zijn er natuurlijk nog leuke extra’s die je bij de verschillende aanbieders kunt scoren. Een cadeau kan een extra stimulans zijn om voor een bepaalde cursus te gaan. Dat is ook logisch, want als je toch een tablet nodig hebt, dan kun je maar beter een cursus pakken waar je dit erbij krijgt. Hoe dan ook, zorg ervoor dat je appels met appels vergelijkt en staar je niet blind op cadeaus die je bij een cursus Spaans voor beginners krijgt.