Spaans voor gevorderden

Spreek je al een woordje Spaans en wil je dit verbeteren? Dan is een cursus Spaans voor gevorderden misschien wel iets voor jou.

Er zijn online erg veel aanbieders van cursussen Spaans voor gevorderden. Echter, de ene cursus is de andere niet. Om een goed vergelijk te maken en ervoor te zorgen dat je appels met appels vergelijkt, hebben we een overzicht gemaakt van alle online cursussen Spaans voor gevorderden. Let op: Bij alle onderstaande cursussen (behalve bij Studieplan) word je online begeleid door een docent.

Vergelijk cursus Spaans voor gevorderden

AanbiederStudieduur in urenExamenKosten (incl. inschrijfgeld)NiveauExtra's
NHA192 uur€ 125 (NHA Diploma)€ 223B1/B2GRATIS Cadeaubon Bol.com
LOI340 uur€ 190 (DELE B2)€ 420,50B2Tijdschriftenbon t.w.v. € 50
NTI208 uur€ 35 (Certificaat)€ 298Geen niveau omschrevenCadeau naar keuze
Laudius70 uur€ 69,90 (Laudius Diploma)€ 74,90B1Geen
Thuiscursus (NHBO)140 uur€ 0 (NHBO Diploma)€ 279Geen niveau omschrevenGeen

Uitleg tabel vergelijk Spaans voor gevorderden

Om je te laten zien op welke manieren je de tabel hierboven kunt bekijken, geven we wat uitleg. Bijvoorbeeld: Laudius heeft de goedkoopste cursus Spaans voor gevorderden. De studieduur is hier echter maar 70 uur. Aan het einde van deze cursus zit je op B1 niveau. Dit niveau behaal je bij LOI en Studieplan al als je de cursus Spaans voor beginners doet. Doe je de cursus Spaans voor gevorderden bij LOI of Studieplan, dan zit je na afloop op B2 niveau. Dit is dus een groot verschil in het uiteindelijke eindresultaat. Je betaalt dus minder bij Laudius, maar behaalt ook een veel minder hoog niveau.

Laat je dus niet van de wijs brengen door prijzen of door cadeaus die worden gegeven. Kijk goed wat je krijgt voor je geld en op welk niveau je uitkomt. Pas dan maak je een goed vergelijk.