Snel Spaans leren

Wil je snel Spaans leren? Er zijn verschillende mogelijkheden om snel Spaans te leren. Tegenwoordig zijn de meeste Spaanse cursussen online, wat betekent dat je flexibel bent. Je kunt dus Spaans leren waar en wanneer je maar wilt. Dit geeft je de mogelijkheid om zelf je tempo te bepalen en zelf te bepalen hoe snel je Spaans leert. Je hebt natuurlijk wel wat tijd nodig om te studeren. Een gemiddelde Spaanse beginners- of gevorderdencursus duurt tussen de 200 en 250 uur. Hierin bepaal je zelf in welke snelheid je de lesstof leert.

Snel Spaans leren op basisniveau

Wil je snel Spaans leren verstaan en je in het dagelijkse leven redelijk kunnen redden, dan is een cursus Spaans voor beginners ideaal. De gemiddelde duur van een cursus voor beginners is 225 uur. Er zijn ook enkele mogelijkheden om binnen 1 maand Spaans op basisniveau te leren, eigenlijk een soort spoedcursus of snelcursus Spaans:

>> De snelste cursus is de LOI cursus ‘Taal onderweg Spaans’. Je leert dan in 35 lesuren Spaans op basisniveau. Ideaal dus als je binnen enkele weken naar Spanje gaat!
>> Luistercursus Spaans. Deze Spaanse luistercursus is via bol.com te bestellen voor € 39,60. Het betreft een mp3-download luisterboek, dat je meteen in je mailbox krijgt. Je kunt dus meteen starten met deze 6 uur durende luistercursus en snel Spaans leren! De inhoud van deze luistercursus zijn 24 lessen van 15 tot 20 minuten.
>> Daarnaast zijn er diverse boeken die je kunt kopen en die je helpen om de Spaanse taal snel te leren.

Bovenstaande mogelijkheden leren je binnen korte tijd de basisbeginselen van het Spaans. Wil je je echter goed verstaanbaar maken en ook de Spaanse taal goed kunnen begrijpen dan is een cursus Spaans voor beginners een aanrader. Voor het gemak hebben we alle cursussen Spaans voor beginners voor je op een rij gezet, inclusief kosten en studietijd. Op deze manier kun je een goed vergelijk maken tussen de beginnerscursussen Spaans leren die er momenteel online verkrijgbaar zijn.

Snel Spaans leren op gevorderden niveau

Wil je je kennis van de Spaanse taal verdiepen en echt goed Spaans kunnen spreken dan is een gevorderden cursus een aanrader. De studietijd van een gemiddelde cursus Spaans voor gevorderden is 235 uur. We hebben alle cursussen Spaans voor gevorderden voor je op een rij gezet.

Combinatiecursussen beginners + gevorderden

Ook zijn er combinatiecursussen beginners + gevorderden mogelijk. Die zijn in verhouding goedkoper en kosten minder studie-uren, omdat er vaak een overlap is. De gemiddelde studieduur van een combinatiecursus is 255 uur. Met een uurtje of 8 studeren per week spreek je dan in ca. 8 maanden goed Spaans. Dus weet je zeker dat je na een beginnerscursus ook een gevorderden cursus wilt doen, dan zou ik zeker voor een combinatiecursus gaan. Zo kun je snel Spaans leren!