Gratis Spaans leren

Wil je echt goed Spaans leren, dan kun je het beste een betaalde cursus Spaans volgen. Je kunt hier Spaanse cursussen vergelijken. Wil je kennismaken met het Spaans, de basisbeginselen van het Spaans leren of erachter komen of Spaans leren iets voor je is? Dan kun je ook gratis Spaans leren. We zetten de mogelijkheden om gratis Spaans te leren voor je op een rij.

Gratis Spaans leren via Youtube

Via Youtube kun je enkele handige en goede filmpjes vinden, waarmee je de basisbeginselen van het Spaans kunt leren.

150 Spaanse zinnen voor beginners: In onderstaande filmpje leer je 150 veel voorkomende Spaanse zinnen die je in het dagelijks leven of bij eerste ontmoetingen vaak zult gebruiken.

Jezelf voorstellen in het Spaans: In het volgende filmpje leer je hoe je jezelf in het Spaans kunt voorstellen.

Gratis Spaans leren via een app

Via de appstore zijn er enkele leuke en goede apps te vinden waarmee je gratis Spaans kunt leren. De apps zijn niet alleen handig om de basisbeginselen van de Spaanse taal te leren. De apps zijn ook een handige ondersteuning als je een Spaanse cursus aan het volgen bent of als je in een Spaanstalig land bent. De ‘gratis Spaans leren apps’ die je zeker eens moet bekijken zijn:

  • Gratis Spaan leren via de app: Spaans leren: De uitspraak en woordenschat coach. In deze app leer je Spaanse woorden en heb je de keuze uit een aantal gratis thema’s, zoals bijvoorbeeld familie of dieren. Mocht je andere thema’s willen leren dan kun je upgraden en betaal je € 1,99. Ook zit er een quiz en examen in de app om te kijken wat je beheerst.
  • Een andere app waarmee je gratis Spaans kunt leren is de app: Snel Spaans leren. Aan de hand van plaatjes leer je woorden en zinnen uitspreken en de betekenis hiervan. Je kunt dit op 8 niveaus doen. Elk volgende niveau wordt ingeschakeld als je het niveau daarvoor gedaan hebt. Wil je daarna nog meer Spaans leren dan kun je upgraden. Dit is niet gratis.