Boeken Spaans leren

Wil je (nog) geen grote kosten maken voor een cursus Spaans leren, maar aan de slag met zelfstudieboeken om Spaans te leren? Dat kan! Er is keuze uit vele boeken Spaans leren, waarvan hieronder een overzicht.

Zelfstudie Boeken Spaans leren

Er zijn een aantal Nederlandstalige zelfstudie boeken waarmee je je de Spaanse taal zelf eigen kunt maken, in je eigen tempo. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je Spaans leert. Het grote nadeel van het leren van Spaans uit alleen boeken is dat er geen docent beschikbaar is. Dit is bij online cursussen vaak wel het geval.

>> Prisma luistercursus Spaans: € 49,99. Met deze luistercursus leer je in een maand tijd fr beginselen van de Spaanse taal, alleen door te luisteren en na te spreken. De cursus bestaat uit 6 audio-cd’s.
>> Spaans: € 24,50. Een praktisch (vakantie)cursus boek om snel en makkelijk de basis van het Spaans te leren. Je leert losse uitdrukkingen en de basis van de Spaanse grammatica.
>> Snel en vlot Spaans leren spreken en begrijpen: € 14,95. In slechts 6 weken gedurende 35 minuten per dag leer je voldoende woordenschat en zinsconstructies om de Spaanse taal te gebruiken en te verstaan. Dit is een goed boek als je nog geen woord Spaans spreekt. Het is overzichtelijk en praktisch goed toepasbaar.
>> Snel en vlot Spaans: € 13,95. Dit oefenboek is ideaal om je woordenschat uit te breiden, je grammatica te verbeteren en je Spaanse taalkennis op te frissen.
>> Snel en vlot grammatica Spaans: € 15,95. In dit boek staan alle Spaanse grammatica basisregels.
>> Luistercursus Spaans + gebruiksaanwijzing en teksten (luisterboek): € 49,99. In een maand tijd leer je de basisbeginselen van het Spaans door te luisteren en na te spreken. De cursus bestaat uit 6 audio-cd’s (met in totaal 24 luisterlessen) en is ingesproken door Spaanse native speakers.
>> Praktische grammatica Spaans: € 30,14. Dit boek is een leer- en oefenboek dat aansluit bij niveau A1-B1. De grammaticale basiskennis van het Spaans komt aan bod.
>> Grammatica in het kort – Spaans: € 13,65. Dit boek geeft een beknopt overzicht van de volledige Spaanse basisgrammatica.
>> Werkwoorden in vorm – Spaans: € 21,95. Dit boek biedt o.a. een overzicht van vervoegingen van 74 regelmatige en onregelmatige Spaanse werkwoorden, alfabetische lijst van ca. 1350 werkwoorden met verwijzing naar modelvervoegingen en is een praktisch leer- en naslagwerk.
>> Spaans leren voor kinderen: € 15,95. Dit beeldwoordenboek biedt ca. 1000 Spaanse woorden thematisch aan (thema’s: familie, boerderij, seizoenen, maanden, school, supermarkt, speelgoed etc.) en is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.
>> Spaans leren – Parallelle teksten – Korte verhalen E-book: € 4,42. Kan gebruikt worden voor beginners en halfgevorderden. Ook als opfriscursus Spaans ideaal. De korte verhalen gaan over de Europese cultuur en personen.
>> Lesexpres Spaans: € 36,95. Dit boek is ideaal voor een ieder die Spaans wil leren en bestaat uit 30 lessen met stukje grammatica, woordenschat en oefeningen. Voorkennis van het Spaans is bij aankoop van dit boek niet vereist. Dit boek wordt ondersteund door de website www.lesexpres.nl.

Spaans voor dummies

Er is een hele serie van ‘Spaans voor dummies‘ waarmee je op een leuke manier Spaans kunt leren. De serie ‘Spaans voor dummies’ staat bekend om zijn praktische toepasbaarheid. Bovendien leer je niet alleen de Spaanse taal praten en begrijpen, maar leer je ook nog iets over de Spaanse cultuur.

Hulpmiddelen bij het Spaans leren

>> Werkwoordenwijzer Spaans: € 13,24. De Werkwoordenwijzer Spaans bestaat uit 6 geplastificeerde, geperforeerde pagina’s waar overzichtelijk de vervoegingen van Spaanse regelmatige en onregelmatige werkwoorden op staan. Bovendien zit er een uitklapkaart A4 formaat bij.
>> Spaanse woordenboeken: € 14,99.
>> Taalkwartet Spaans: € 9,95. Met het Taalkwartet Spaans leer je spelenderwijs woordjes en zinnetjes in het Spaans. De woorden (incl. uitspraakaanwijzingen en Nederlandse vertaling) zijn gekoppeld aan thema’s, zoals: vakantie, sport, gebouwen, vervoer, eten en drinken.
>> Taaltempo Spaans: € 17. Dit boek leert je om de makkelijke en moeilijke grammatica te automatiseren en om in gesprekken sneller te kunnen antwoorden en reageren.
>> Spaans spreken in Spanje E-book: € 1,99
>>
Kijk ook eens bij de Spaanse kinderboeken. Ben je Spaans aan het leren? Dan zijn dit leuke en redelijk makkelijke oefenboeken!

Overige boeken

Er zijn nog tal van andere boeken over Spanje of die mogelijk interessant zijn als je Spaans wilt leren of Spaans aan het leren bent.

>> Cultuur bewust! – Spanje: € 9,95. Dit is een boek met uitgebreide informatie over de Spaanse cultuur, geschikt voor toeristen en zakenmensen. Info over normen en waarden, Spaanse etiquette en sociale omgang.
>> Capitool reisgids Spanje: € 36,99. In deze reisgids wordt Spanje opgedeeld in 15 gebieden. Elk gebied wordt uitvoerig besproken met uitleg over o.a. bezienswaardigheden, geschiedenis, architectuur, nationale parken, restaurants, amusement en winkels.
>> Emigreren naar Spanje: € 16,95. Alle info (voorzien van adressen en websites) die komt kijken bij een emigratie naar Spanje, zoals werk zoeken, een woning zoeken, school vinden voor de kids, belastingdienst in Spanje en nog meer. Ook de emotionele kant van emigreren wordt besproken.
>> Juridische tips over wonen en werken in Spanje: € 12,95
>> Extremadura – natuurreisgids Spanje: € 24,99
>> Starten van een zaak in Spanje: € 17,50