Spaans voor kinderen

In dit artikel Spaans voor kinderen komen allerlei manieren aan bod hoe je kind makkelijk en snel de basis van het Spaans kan leren. Dus ga je op vakantie naar Spanje, ga je emigreren naar Spanje of gewoon omdat je kind de Spaanse taal leuk vindt en dit graag wil leren? Lees dan onderstaand artikel over Spaans voor kinderen!

Cursus Spaans voor kinderen

Op de Nederlandse markt zijn niet zoveel goede Cursussen Spaans voor kinderen. Een van de betere Cursus Spaans voor kinderen is die van LOI Kidzz. Deze Cursus Spaans voor kinderen is voor kinderen vanaf groep 6 (ca. 9 jaar). Het voordeel van deze cursus is dat deze interactief en in eigen tempo te volgen is. De adviesduur is: 20 lesweken (3x per week 30 minuten). Als dit niet haalbaar is, is dit geen probleem. Kinderen krijgen maar liefst 1 jaar lang toegang tot de leeromgeving. De cursus kost € 149,- (evt. in termijnen te betalen). Bovendien mag je bij LOI Kidzz 21 dagen nadenken over de aankoop van de cursus. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je de cursus Spaans voor kinderen binnen 21 dagen stoppen en dan storten zij het geld terug op je rekening.

Benieuwd naar de Cursus Spaans voor kinderen? Je kind kan hier een gratis proefles doen.

Leerboek Spaans voor kinderen

Wil je kind Spaans leren, maar geen online cursus doen? Je kunt natuurlijk ook een leerboek ‘Spaans leren voor kinderen’ (€ 15,95) aanschaffen. Dit is een boek voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. In dit boek staan ca. 1000 Spaanse woorden op thema gerangschikt, zodat je kind d.m.v. plaatjes en teksten van alles leert over diverse dagelijkse Spaanse situaties, zoals school, familie, boerderij, supermarkt, maanden, seizoenen en nog veel meer.

Gratis Spaans voor kinderen

Wil je kind Spaans leren, maar het liefste zo goedkoop mogelijk? Via de website Speelspaans kan je kind makkelijk online de basis van de Spaanse taal leren. Natuurlijk is dit niet vergelijkbaar met een cursus Spaans voor kinderen, maar het is in ieder geval helemaal gratis en ze steken er echt wel een woordje Spaans van op.

Spaanse kinderfilmpjes

Een handig hulpmiddel bij het leren van de Spaanse taal voor kinderen zijn Spaanse kinderfilmpjes. Op deze manier worden alle zintuigen van het kind geprikkeld. Spaans leren voor kinderen is dan ook het leukste aan de hand van korte kinderfilmpjes. We hebben een overzicht gemaakt van een aantal leerzame Spaanse kinderfilmpjes over verschillende dagelijkse onderwerpen.

Spaanse kinderboeken

Naast het bekijken van Spaanse kinderfilmpjes kun je ook samen met je kind Spaanse kinderboeken lezen. Als je kind al wat ouder is kan je kind zelf Spaanse kinderboeken gaan lezen. Dit zal zeker helpen om de Spaanse taal te leren. Kijk hier voor een overzicht van Spaanse kinderboeken.